fbpx

Veel Gestelde Vragen over Huisdierenvoordeel

Heb je vragen voor ons? Bekijk hieronder de veel gestelde vragen voor een snel antwoord op je vraag. 
Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice

Na het plaatsen van je bestelling kun je binnen 14 dagen afzien van je koop in onze webshop. 30 dagen na de aankoop vervalt dit recht op herroeping.Je kunt je bestelling retourneren aan de hand van het retourformulier

Ja, Huisdierenvoordeel.nl maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen.
Wil je gebruik maken van een kortingscode? Zorg er dan voor dat je ingelogd bent, alleen dan kun je gebruik maken van een kortingscode In het bestellingsproces kun je de kortingscode toepassen door onder het blok met betaalmogelijkheden, op de betaling pagina, te klikken op "Kortingscode gebruiken".

Je bestelling wordt binnen twee werkdagen bij je bezorgd. Bestellingen die we op werkdagen vóór 17:30 uur ontvangen, worden diezelfde dag nog verstuurd.

Bestellingen die worden geplaatst in het weekend worden dinsdag bij je thuisbezorgd.

Als je een bestelling wilt wijzigen of annuleren, kun je contact opnemen met onze consumentenservice. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden.

Staat uw vraag er niet tussen?

Vul dan het contactformulier in